Yritys

 

PS-Tasotyö Oy:n perusti Lauri Pohjonen vuonna 1995. Toiminta-alueena oli tuolloin pohjanmaan seutu. Vuonna 2006 yritys siirtyi Markus Pohjoselle ja samalla yrityksen toiminnot siirtyivät Kuopioon, Savon sydämeen. Koulutukseltaan nykyinen omistaja ja urakoitsija on rakennusinsinööri.

 

Päätoimialana yrityksellä on uudisrakentaminen. Lähivuodet on rakennettu rivitaloyhtiöitä, koska niillä riittää kysyntää Saaristokaupungin alueen kasvaessa. Vuonna 2006 kesällä alkoi PS-Tasotyön ensimmäisen uudiskohteen rakentaminen Kuopioon. Sen jälkeen on kasvatettu liiketoimintaa vuosi vuodelta.

 

Yrityksen rakentamat rivitaloasunnot ovat löytäneet vuosi toisensa jälkeen nopeasti asukkaansa. Suurin osa asunnoista on myyty aina ennen valmistumistaan, ja asukkaat ovat olleet tyytyväisiä. Yrityksen pääperiaatteena rivitalorakentamisessa on rakentaa paitsi rakenteeltaan hyviä, myös ulkonäöllisesti ja sisustuksellisesti tasokkaita asuntoja. Hyvään lopputulokseen päästään yhdessä useiden aliurakoitsijoiden kanssa, jotka valitaan joka vuosi huolella. Rakennusvuoden aikana pidetään tiivistä yhteydenpitoa ostajien kanssa ja suunnitellaan yhdessä jokaiselle haluamansa näköinen uusi koti.

 

Yritys on saavuttanut hyvän maksuvalmiuden, vakavaraisuuden ja kannattavuuden, joten tärkeimmät tunnusluvut ovat kohdallaan. PS-Tasotyö omaa korkeimman AAA-luottoluokituksen. Yrityksen tulevaisuus näyttää valoisalta.

 

Yrityksen tavoitteena on jatkossakin rakentaa kestäviä, tasokkaita koteja kaikille Kuopiolaisille ja näin olla yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa kehittämässä Kuopion asuntorakentamista eteenpäin.

 

Ensiarvoisen tärkeää yritykselle on, että ihmiset, jotka muuttavat uusiin koteihin, ovat tyytyväisiä. Tämä lopputulos palvelee meitä kaikkia.